Workshop: Unpacking body composition lingo

Hoeveel spiermassa moet ik winnen, hoeveel vetmassa zou leuk zijn om te verliezen? Heb ik een spierdisbalans tussen mijn rechter- en linkerarmen? Ben ik volledig hersteld van dat letsel op mijn rechterknie? Moet ik voorzichtig zijn met problemen zoals het vasthouden van vocht in mijn onderste ledematen? Wat is mijn voedingstoestand? Dit zijn enkele vragen die je kunt beantwoorden met een body composition analyzer (bio impedantie). InBody machines zijn over de hele wereld door talloze Fitness Clubs geadopteerd om hun leden te helpen hun doelen te bereiken.

In deze workshop leert je hoe je gepersonaliseerde trainingsprogramma’s kunt ontwerpen en hoe je de voortgang van de lichaamssamenstelling in de tijd kunt volgen. Kom kijken waar je van gemaakt bent!

Presenter: Kees Koks

Kees Koks is docent Lichamelijke Opvoeding, Tennistrainer en Accountmanager bij InBody. Het grootste gedeelte van zijn leven is hij bezig met Sport, Bewegen en Gezondheid.

“Mensen motiveren en adviseren loopt als een rode raad door mijn leven heen.” In de huidige data gedreven wereld is de term “Meten is weten” actueler dan ooit. Kees levert graag een bijdrage aan dit item samen met InBody. Energie, Out of the box en servicegerichtheid zijn zaken die je van hem kunt verwachten.

Kees Koks

Vrijdag    16:00 – 16:30 uur – Baroniezaal
Zaterdag 10:00 – 10:30 uur – Baroniezaal

Start typing and press Enter to search